Ozo leuke kleding
Image default
Meubels

Tips voor het uitkiezen van de perfecte pasjeshouder

Tips voor het uitkiezen van de perfecte pasjeshouder

Er zijn verschillende pasjeshouders, in verschillende materialen en kleuren en uitvoeringen. Wil je een pasjeshouder leer? Of misschien een houder van je favoriete merk? Er zijn talloze mogelijkheden. Lees hier hoe je de perfecte pasjeshouder uitkiest.

Veranderende behoeften

Langzaam maar zeker zijn we steeds meer digitaal gaan betalen, met pasjes en de telefoon. Daardoor hebben minder mensen losgeld en briefgeld bij zich. Hierdoor is de behoeften voor een opbergsysteem van onze kostbare financiën verandert. Een traditionele portemonnee gaf ons vroeger alle opties die nodig waren. Met de opkomst van contactloos betalen en daardoor het risico van skimmen, hebben we behoefte aan andere opties. Hiervoor zijn pasjeshouders een uitkomst.

Geordendheid

Iedere winkel heeft een spaarprogramma met een bijbehorende pasje en je hebt vast meerdere bankpasjes en een creditcard. Dan zijn er nog de zorgverzekeringspas, ov chipkaart, je rijbewijs en je ID bewijs. Een foto van je vader, moeder, opa of kind, een losse postzegel, een opgepropt briefje van 5, wat losgeld, een stuk of 10 bonnetjes en een zwervende paperclip en zo is je portemonnee heel snel een rommeltje. Want als het er in past, wordt ieder klein los item zonder nadenken in je portemonnee gepropt. Vervolgens, raken er dingen kwijt, ben je altijd aan het zoeken of je misschien nog 5 cent voor de kassamedewerker hebt en in het ergste geval, ligt dat ene pasje nou net thuis omdat er even geen ruimte voor was. Herkenbaar? Dan is een pasjeshouder misschien de uitkomst. Een card holder maakt geordend. Er past maar een beperkt aantal dingen in en daardoor wordt het geen rommeltje. Er zijn pashouders waar alleen pasjes in kunnen. Er zijn ook pashouders met wat extra ruimte voor wat losgeld, een foto of een belangrijk bonnetje. Of je nu 3 of 10 pasjes kwijt wilt, er is altijd een passende pashouder te vinden.

Stijl

Behalve mogelijkheden voor de orde en inhoud, is het ook belangrijk om te letten op de stijl van de pasjeshouder. Er zijn pasjeshouder heren en pasjeshouders voor dames. Er zijn verschillende kleuren. Donkere kleuren geven een classy en zakelijke look. Met felle kleuren laat je je eigen stijl zien. Ook het materiaal is belangrijk. Leer geeft wat flexibiliteit, is duurzaam en stevig. Licht metaal is harder maar ook lichter qua gewicht en makkelijk schoon te maken.

 

Veiligheid

Zoals eerder benoemd, moet sinds de opkomst van contactloos betalen ook rekening gehouden worden met skimmen. Vroeger moest je pas gestolen worden voor mensen bij je geld konden. Tegenwoordig kan er een pinautomaat tegen je tas gehouden worden en zonder dat je het weet kan er contactloos betaald worden. Ook ID kaarten en rijbewijzen hebben allemaal chips waardoor elektronische gegevens gestolen kunnen worden. Kies daarom voor een pashouder met RFID protection. Hierdoor zijn je pasjes beschermt tegen skimmen en elektronische diefstal wanneer ze in de pashouder zitten.

Tot slot

Bij het kiezen van de perfecte pashouder zijn dus een aantal dingen belangrijk. Jouw eigen behoeften, veiligheid, design en stijl zijn allemaal dingen waar je zeker rekening mee moet houden als je een pasjeshouder uit kiest. Zo zul je altijd een pasjeshouder kiezen die goed bij jou past.