Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

Het populairste mannen ondergoed van 2022 op een rij

 

Het uitzoeken van heren ondergoed is niet voor iedereen de leukste taak, maar het is wel iets wat alle mannen nodig hebben. Of je gaat natuurlijk zonder onderbroek naar buiten, maar dan staan de schuurplekken om de hoek. Niet iets wat heel fijn klinkt naar mijn gevoel. Soms loop je misschien langs een winkel en denk je ‘oh, ik stop wel even een 3-pack in mijn mandje’, zonder erbij na te denken welk ondergoed je nou eigenlijk echt koopt. Elk jaar veranderen de trends op het gebied van kleding en zo ook bij ondergoed. Daarom leg ik je in deze blog graag de populairste trends uit van 2022 op het gebied van heren ondergoed. 

 

Heren ondergoed met print

 

De eerste trend die we dit jaar weer terug zien komen, zijn de boxershorts met prints. Niet zomaar prints, maar helemaal in de bohemian style! Misschien gaat er nu geen belletje rinkelen, maar dit is een print die helemaal inspeelt op de zomerse vibes. Zo weet je zeker dat je helemaal straalt in de zomer. Niet alleen het ondergoed is bezig met deze trend, maar ook de zwembroeken doen mee. Let maar op, deze zomer staat iedereen op het strand ready in deze style. En je wilt dan toch niet achterblijven? Soms hoor ik ook wel ‘het zijn maar onderbroeken’, maar we moeten niet vergeten dat het wel de basis is van je outfit. Als jij je daarin al niet zelfverzekerd voelt, dan gaat het al helemaal mis bij de bovenkleding. 

 

Boxershorts met opvallende kleuren 

 

Bij de bohemian style worden er vaak zachte kleuren gebruikt, maar de prints zijn daarentegen wel weer fel. Toch zijn dit jaar boxershorts ook in die effen zijn, maar wel met felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleur blauw, groen of rood. Ook dit geldt wederom voor de zwemshorts, want in felle kleuren lijkt je bruine kleurtje net iets bruiner dan bij zwembroeken met lichte kleuren. De melkflessen laten we dan ook lekker achterwegen deze zomer. 

 

Belangrijk: kwaliteit

 

Kleur, style en imago zijn natuurlijk hartstikke belangrijk, maar op nummer 1 staat toch wel altijd de kwaliteit van het ondergoed. Je gaat natuurlijk geen boxershort dragen die gaat zorgen voor irritatie, op kantoor van 9-5 zal dan wel voelen als een eeuw. Dus houd altijd goed in je achterhoofd dat je ook moet kijken naar de kwaliteit. Zo zijn de meeste mensen (en fabrikanten) fan van katoen, omdat dit een stof is die zorgt dat er genoeg ademruimte is daar beneden. We hebben natuurlijk geen zin in vervelende geurtjes. Ga daarom alijd voor ondergoed die voor het meest bestaat uit katoen. Zo kan het bijvoorbeeld wel nog zijn dat 10% bestaat uit syntetische kleding. 

 

Korting, korting en nog meer korting!

Daarnaast worden wij Nederlanders toch vaak wel gelukkig van aanbiedingen. Kijk daarom altijd goed op de webshop, er zijn namelijk regelmatig combi deals. Die wil je natuurlijk niet missen! Zo heeft Muchachomalo* aanbiedingen waar je zeer zeker blij van wordt. Ook hier zijn combi deals te vinden van boxershorts, maar je krijgt ook nog eens korting op de joggingwear. Wees je daarom bewust dat je niet de eerste de beste boxershort kiest, maar ook kijkt naar de aanbiedingen. De meeste webshops zorgen er wel voor dat ondergoed verkocht wordt voor leuke prijsjes.