Ozo leuke kleding
Image default
Energie

Zonnepanelen kopen?

Bij het kopen van zonnepanelen komen veel factoren kijken. Van welk merk moet je zonnepanelen kopen? Welke maat heb je nodig? Hoeveel kost het? Een van de beste manieren om de antwoorden op deze vragen te vinden, is door reviews van zonnepanelen te lezen. Consumer Reports is een goede bron voor onpartijdige beoordelingen van zonnepanelen door derden. Ze hebben onlangs meer dan twee dozijn panelen van bekende merken getest en ontdekten dat de beste efficiënt, duurzaam en betaalbaar zijn. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van zonnepanelen, is het een goed idee om u in te lezen over de nieuwste technologie.

Kortingen en heffingskortingen voor zonnepanelen

Huiseigenaren die zonnepanelen kopen en installeren, kunnen in aanmerking komen voor kortingen en heffingskortingen. Om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een van deze kortingen of belastingverminderingen, kunt u de website van de energieafdeling van uw staat bezoeken of online zoeken. Er zijn een paar verschillende soorten kortingen en belastingverminderingen beschikbaar voor zonnepanelen. Sommige kortingen worden aangeboden door de federale of deelstaatregering, terwijl andere worden aangeboden door lokale nutsbedrijven. Het meest voorkomende type korting is een contante korting, een percentage van de kosten van het zonnepaneelsysteem dat na installatie aan de huiseigenaar wordt betaald. Heffingskortingen zijn een vermindering van de inkomstenbelasting die beschikbaar is voor zonnepaneelsystemen. De hoogte van de heffingskorting is afhankelijk van de kosten van het systeem en de hoeveelheid elektriciteit die het produceert. De meeste heffingskortingen zijn 30% van de kosten van het systeem waard.

Hoe vind je een goede installateur van zonnepanelen?

Wanneer u overweegt of u zonnepanelen kunt kopen, is een van de eerste dingen die u moet doen het vinden van een goede zonne-installateur. Maar hoe ga je te werk om er een te vinden? En als je er eenmaal een hebt gevonden, waar moet je dan op letten? Als het tijd is om zonnepanelen op uw huis te installeren, is het belangrijk om uw onderzoek te doen en een gerenommeerde installateur te vinden. Zonne-installaties zijn een grote investering, dus u wilt er zeker van zijn dat u de best mogelijke deal krijgt. Er zijn een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u een goede installateur van zonnepanelen inhuurt. Vraag eerst rond voor verwijzingen. Vrienden en familieleden kunnen goede ervaringen hebben met bepaalde installateurs. U kunt ook online beoordelingsplatforms bekijken, zoals Yelp of Google Reviews, om te zien wat andere mensen hebben gezegd over lokale installateurs.