Ozo leuke kleding
Image default
Auto's en Motoren

Eendaagse motortheorie training van Gelijk Geslaagd

Een eigen motor, is dat jouw droom? We hebben goed nieuws voor je. Je kunt je vandaag online aanmelden voor een theoriecursus. Bij Gelijk Geslaagd duurt zo’n training maar 1 dag. De kans dat je slaagt, is heel groot!

Een cursus motortheorie Amsterdam ziet er als volgt uit. Om 07.00 uur wordt je verwacht op de leslocatie. Na een korte kennismaking en een kopje koffie of thee ga je gelijk aan de slag. En jij niet alleen, je krijgt les met een groep andere leerlingen. Wel zo gezellig, toch? De beste manier om je op het motor theorie examen voor te bereiden – zo is gebleken – is door te oefenen met echte examenvragen. En dat is dus precies wat jullie gaan doen. Dit soort vragen krijg je voorgeschoteld:

–        sleepvragen;
–        invulvragen;
–        hotspotvragen;
–        meerkeuzevragen;
–        nee / ja vragen.

Die mega lastige vragen, die instinkers zeg maar, ook die worden behandeld. Je krijgt er zelfs slimme ezelsbruggetjes voor, zodat je de leerstof prima onthoudt.

Eendaagse autotheorie training

Voor de auto theoriecursus Den Haag kun je je 24/7 opgeven. De unieke lesmethode (de training én het examen op 1 dag, geen ingewikkelde en dure boeken) is zeker geschikt voor jongens en meiden die examenvrees of faalangst hebben. De docenten kunnen de verkeersregels super goed uitleggen. Ze zorgen ervoor dat jij je op je gemak en zelfverzekerd voelt. Je krijgt trucs en tips waar je echt iets aan hebt. De ervaring leert dat bijna iedereen slaagt. Die ene persoon die het niet redt, krijgt een gratis tweede cursus aangeboden.

Het officiële CBR-theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Heb je moeite met de Nederlandse taal of ben je dyslectisch? Geef dit direct aan als je je opgeeft. Waarschijnlijk krijg je extra tijd tijdens het examen. Hier staat wel een kleine vergoeding tegenover.

Heb je nog vragen over de auto of motor theorie trainingen van Gelijk Geslaagd? Stuur een mail naar info@ gelijkgeslaagd.com of bel met nummer 085 401 87 34. App je liever, dit is het nummer: 06 27 65 41 36.

https://www.gelijkgeslaagd.com/