Ozo leuke kleding
Image default
Auto's en Motoren

Je auto theorie in 1 dag halen, zonder wekenlange voorbereiding? Dat doe je bij 123-theorie!

Steeds meer jongeren halen hun theoriecertificaat bij 123-theorie. Deze opleider biedt cursussen aan die maar 1 dag duren, je dus de auto theorie in 1 dag kan halen, de prijzen zijn scherp en het slagingspercentage is bijna 100%. We leggen je uit hoe het werkt. We doen dat aan de hand van een aantal vragen. Vragen die het 123-theorie team veel krijgt.

Ik heb zelf al een examenplek gereserveerd bij het CBR. Kan ik meedoen aan de training?

  • Ja, dat is mogelijk. Je kunt je gewoon online aanmelden en 123-theorie regelt het verder met het CBR. Je hebt al voor het examen betaald, dus dat hoeft niet meer.

Na m’n theorie wil ik direct met rijlessen beginnen en ik vraag me het volgende af: hoe lang is auto theorie geldig?

  • Hier kunnen we een kort en bondig antwoord op geven: 1,5 jaar.

Hoe laat begint de opleiding en hoe laat ben ik weer klaar?

  • Op alle locaties is de starttijd 07.15 uur. Tijdens de les zijn er een paar korte pauzes om iets te drinken of naar het toilet te gaan en een langere lunchpauze. Het vervoer naar de CBR examenlocatie, om 14.00 uur, wordt geregeld door 123-theorie. Om 16.00 is het afgelopen en weet je de uitslag.

Ik heb ADHD / ik ben dyslectisch / ik heb moeite met leren / ik krijg last van faalangst als ik examen moet doen, kan ik deelnemen aan de 123-theorie cursus?

  • Ja, zeker! De lessen zijn zo opgezet dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. De ervaring leert dat (bijna) iedereen de eerste keer slaagt.

De lijst met cursusdata heb ik net online bekeken, maar er staat geen dag bij waarop ik zou kunnen.

  • Wat te doen? Neem contact op met 123-theorie. Misschien lukt het deze en volgende week niet, maar volgende maand of de maand erop waarschijnlijk wel.

Een andere vraag? Neem contact op met 123-theorie

Staat jouw vraag hier niet bij? De helpdesk van 123-theorie zit voor je klaar:

whatsapp: 0629 99 99 62
telefoon: 085 060 1230
email: info@ 123-theorie.nl

https://www.123-theorie.nl/