Ozo leuke kleding
Image default
Financieel

Bespaar op de tenderkosten door goed om te gaan met de LCC

Wil jij geen uren meer doorbrengen aan de rekentafel om een goede kostenraming te maken voor jouw project? Life Cycle Vision uit Delft heeft een duurzame oplossing waarmee integraal ontwerpen eenvoudig wordt gemaakt! Deze innovatieve app heeft al meerdere nominaties en gerenommeerde prijzen gewonnen. Daarnaast zijn er al ontzettend veel referenties die slim gebruikmaken van de LCC. De brede benadering van vraagstukken stelt hen in staat om de best mogelijke keuzes te maken.

Krijg binnen één minuut een rekenmodel op basis van jouw randvoorwaarden

Dankzij deze software hoef je niet meer eindeloos te rekenen, iedere variant rolt binnen één minuut uit de software. De randvoorwaarden, die jij uiteraard zelf hebt bepaald, worden gebruikt als de parameters van het model. Vooral op het gebied van duurzaamheid wordt het steeds belangrijker om verschillende scenario’s op het gebied van LCC met elkaar te vergelijken voor een goede afweging. Je wilt namelijk niet voor tenderkosten komen te staan waar je geen rekening mee hebt gehouden! Met de app van Life Cycle Vision heb je een (kosten)technische onderbouwing voor de meest duurzame, integrale oplossing voor alle partijen. De gedetailleerde ramingen kunnen ingezet worden voor alle ontwerpfases van bouwprojecten, van realisatie tot exploitatie van het gebouw.

Ontdek met de proefversie wat er voor jouw bedrijf allemaal mogelijk is

Life Cycle Vision uit Delft geeft aan dat er voor ieder budget een mogelijkheid is om de software te gebruiken. Een goede LCC is dus ook voor jouw bedrijf binnen handbereik. Ontdek de vele opties met de gratis demo en ervaar zelf wat voor gemak deze software jou kan brengen. Het aanvragen van de demo of proefversie gaat eenvoudig via de website. Heb je nog vragen of wil je een specifieker pakket aanvragen? Neem dan zeker contact op met de specialisten voor meer informatie. De contactgegevens zijn te vinden op de website.