Ozo leuke kleding
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor een lensimplantaat gaat u langs bij deze professionals in Den Haag

Het oog is een van de belangrijkste zintuigen van het menselijke lichaam. Meer dan de helft van alle zintuigelijke informatie krijgen we binnen via onze ogen. Goed zicht is uitermate belangrijk, ook voor de kwaliteit van uw leven. Zit u al een tijd te denken aan een lensimplantaat? Zorg er dan voor dat u naar een specialist gaat. U wilt natuurlijk wel dat een lensimplantaat zorgvuldig wordt aangebracht. Woont u in de omgeving van Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij Refractiecentrum Haaglanden. Dit is een professionele kliniek voor lensimplantaten en het laseren van ogen.

Kies voor het juiste lensimplantaat voor uw ogen

Wanneer u besluit om een lensimplantaat te nemen, dan heeft u keuze uit twee verschillende soorten implantaten. Kies voor de Artisan of de Artiflex lensimplantaat. Bij de Artisan implantaat wordt er een incisie van vijf of zes millimeter gemaakt die later gehecht wordt. Bij de Artiflex implantaat is de incisie 3 millimeter. Deze incisie herstelt erg snel zonder dat deze gehecht moet worden. Een ander verschil is dat u bij de Artiflex implantaat uw zicht vrijwel meteen goed is en bij de andere behandeling kan dit een tijdje duren. U kunt bij deze specialist ook terecht voor diverse andere behandelingen. Hierbij kunt u denken aan het laseren van uw oog of ogen en voor ooglidcorrecties. Alle behandelingen worden uitgevoerd door oogartsen met veel ervaring en met behulp van moderne apparatuur.

Kom in contact met de specialisten voor deskundig advies

Twijfelt u of u een lensimplantaat wilt laten plaatsen? Het fijne aan deze specialist is dat u, voordat u de definitieve keuze maakt voor een lensimplantaat, een Quickscan kunt laten uitvoeren. Dit is een onderzoek waarbij uw ogen worden geanalyseerd. Na dit onderzoek krijgt u deskundig advies van de specialisten van Refractiecentrum Haaglanden over de best mogelijke behandeling voor uw ogen. U kunt altijd vooraf contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf om de verschillende opties te bespreken en om al uw vragen te stellen.

https://www.refractiecentrum.nl/