Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

Stoere babykleding is helemaal trendy

Wil jij jouw baby, net als jezelf, volgens de laatste trends aankleden? Dan is het goed om te weten dat stoere babykleding helemaal van nu is. En daarmee bedoelen we de comfortabele broekjes en sweaters van joggingstof die je nu overal ziet. Deze staan super stoer en zitten je kindje ook nog eens ontzettend lekker. Als je deze combineert met leuke gympies, dan is de outfit al snel helemaal af. Joggingbroekjes en sweaters voor baby’s kun je natuurlijk zelf maken, maar ook in vrijwel elke webshop kopen die stoere babykleding verkoopt. Het leuke aan deze kledingstukken is dat ze zowel als babykleding voor jongens als voor meisjes kunnen worden gebruikt. Afhankelijk van de kleuren en de print die ze hebben zijn ze wellicht meer jongens- of meisjesachtig, maar over het algemeen is alles tegenwoordig genderneutraal. Je kunt stoere babykleding dus ook gewoon voor meisjes gebruiken, want wie zegt dat deze alleen maar roze moeten dragen?

 

Stoere babykleding of schattige babykleertjes?

Hou jij niet zo van stoere babykleding maar meer van een romantische, zoete stijl? Dan kun je die kleertjes natuurlijk ook op een andere manier combineren. Ten eerste kun je kiezen voor schattige babykleertjes in zachtere kleuren, maar je kunt ook kleertjes uitzoeken met een lieve print, zoals met hartjes of dieren erop. Overigens geldt voor de meeste babykleertjes dat ze vanzelf schattig worden als ze door je eigen kind gedragen worden. De meest stoere babykleding wordt immers schattig in zo’n super kleine maat.

 

Babykleding voor een jongen of meisje?

De laatste tijd hoor je steeds vaker over genderneutrale babykleertjes. Dit is een goede ontwikkeling. Steeds meer ouders ergeren zich immers aan het feit dat babykleding voor jongens en meisjes zo verschillend is qua kleur en prints. Het zou immers helemaal niks uit moeten maken of je kind een jongen of meisje is en en of de kleuren wel passen bij zijn of haar geslacht. Als jij het leuk vindt om je zoontje een donker roze trui aan te doen dan moet dat kunnen, en als je dochtertje graag een trui aantrekt met tractors erop, dan moet dat natuurlijk gewoon kunnen. Gelukkig zie je in steeds meer winkels en webshops babykleding voor jongens en meisjes. Je hoeft dus niet per se te zoeken op geslacht. Je selecteert de kleertjes op basis van de maat of het merk. Wel zo fijn als het jou niks uitmaakt wat voor kleuren of stijl je kindje draagt. Iedereen heeft immers een eigen smaak, en het is veel leuker om babykleertjes op basis daarvan uit te zoeken, dan op basis van het geslacht dat je kindje heeft, niet?

 

Babykleertjes in de sale shoppen

Een van de grootste uitgaven in de eerste jaren is de aanschaf van nieuwe kleertjes. Kinderen groeien immers ontzettend snel, en je hebt als je een baby hebt minstens elke twee maanden nieuwe items nodig. Daarom is het slim om af en toe te googelen naar een babykleding sale, want zo kun je op een makkelijke manier veel geld besparen. En als je een tof item spot dan kun je het altijd nog in twee maten bestellen, zeker als je het afgeprijsd in een babykleding sale hebt gevonden! Voor een unieke stoere, streetwear kledingstijl ga je naar KlerenMakenDeBaby.nl.