Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

Originele cadeautjes voor een jubileum!

Of het nu gaat om een huwelijk of het aantal jaren in dienst bij dezelfde werkgever, een jubileum is altijd bijzonder. Je viert het zoveel jarig bestaan van een bepaalde activiteit. Hierbij hoort natuurlijk een glaasje champagne, een feestje én een leuk cadeautje. Maar wat voor cadeaus zijn leuk om te geven bij een jubileum? Dit kan soms lastig zijn, aangezien een jubileum minder vaak wordt gevierd in tegenstelling tot bijvoorbeeld een verjaardag. Maar geen nood! Wij geven je graag tips waarmee jij een origineel cadeautje scoort.

 

Tassen

Hoewel je hier niet meteen aan zal denken, zijn tassen altijd leuk om te geven! Zowel aan mannen als vrouwen. Voor elke gelegenheid is er wel een mooie tas te vinden. Maak vrouwen bijvoorbeeld blij met Zusss tassen en geef hem een mooie zakelijke tas. Een tas is een cadeau waar ze écht iets aan hebben, omdat het dagelijks gebruikt kan worden en meegaat voor een langere tijd. Hiernaast zullen ze bij het dragen van de tas herinnerd worden aan dat het jouw cadeau was. Zo wordt de tas een waardevol item.

 

Sieraden

Sieraden doen het altijd goed. Dit kan best persoonlijk zijn om uit te zoeken, dus daarom is het wel verstandig dat je je van te voren verdiept in de smaak van de ontvangers. Dragen zij vaker sieraden? Dan kun je wel inschatten waar ze van houden. Heb je echt geen idee wat ze mooi vinden? Dan kun je dit uiteraard ook aan hen vragen of aan mensen die dichtbij hen staan. Vrouwen maak je altijd blij met armbandjes, oorbellen of kettinkjes. Mannen vinden vaak horloges erg mooi, zoals een Grand Seiko horloge. Dit maakt een outfit stoer en mannelijker. Ook mannen dragen tegenwoordig armbanden.

 

Dagje weg

Naast een fysiek cadeau kun je ook een dagje weg als cadeau geven. Zo kan diegene voor wie het is zelf herinneringen maken, wat hen nog jaren bij kan blijven. Een stel kun je bijvoorbeeld een diner geven bij kaarslicht of een dagje naar de Wellness. Ook zijn cadeautjes zoals een concert, voorstelling of museum erg leuk. Je kunt dit zelf van te voren al boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om een bon te geven als cadeau, waarbij de ontvanger zelf iets mag uitkiezen. Zo weet je in ieder geval zeker dat ze het leuk gaan vinden en je niet voor niets iets hebt geboekt.