Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

De luxe en stoere uitstraling van Mason Garments

Iedereen kent het merk wel, Mason Garments. Het merk heeft een wat luxere uitstraling en de prijs van deze schoenen ligt dan ook wat hoger. De prijs van deze schoenen begint rond de 285 euro. Je krijgt er dan ook een goed paar schoenen voor van echt leer en zijn handgemaakt in Italië. Daarnaast is er voor ieder wat te vinden, namelijk voor dames, heren en kinderen. De prijs van de kinderschoenen begint bij 150 euro.

Ga je voor een nette of een chunky uitvoering?

Mason Garments heren biedt allerlei varianten van de schoenen. Zo kan je gaan voor een basic print. Denk hierbij aan een grijze schoen met een rood detail aan de achterkant. Daarnaast zijn er ook schoenen met klitterband voor degene die dit fijner vinden. Niet alleen een basic uitvoering, maar ook een wat gewaagde en opvallende look is mogelijk. Zo is er een variant met vlammen. Naast de standaard lage instap schoenen met een platte ondergrond, biedt Mason Garments heren ook chunky schoenen aan. Deze hebben een wat grovere uitvoering met een groter platform. Het is een hogere schoen waarmee je opvalt en je outfit helemaal afmaakt.

Gouden details

Behalve Mason Garments heren heeft Mason Garments dames ook een grote collectie. Wanneer je een wat stoerdere meid bent, dan is Mason Garments dames perfect voor jou. Voor een laars of hak zul je niet kunnen slagen. Mason Garments dames is echt gericht op mooie stoere sneakers. Ook hier is de uitstraling wat luxer en kan je bijvoorbeeld denken aan de kleuren zwart, beige, wit, rood, blauw en grijs. Vooral de combinatie van zwart en rood is een populaire schoen. Ook bij de dames is er een groot aanbod van schoenen met een lage instap en een platte onderkant. Hiernaast zijn er bij Mason Garments dames ook nog schoenen die ruim boven de enkel vallen, denk hierbij aan chunky boots met een stoere uitstraling en gouden details. Als details werkt Mason Garments vrijwel alleen met gouden details. Zowel voor dames als bij heren. 

Breng de stoere look in jezelf naar boven

Ook voor kinderen heeft Mason Garments een aantal schoenen. Dit zijn alleen de welbekende lage instapschoenen met een platte onderkant. Helaas zijn er voor kinderen geen chunky schoenen. Vooral voor Mason Garments heren en Mason Garments dames ben je aan het juiste adres wanneer je een luxe en stoer paar schoenen wilt! Eerst zien hoe de schoenen eruit zien? Op het internet kun je dit eenvoudig opzoeken.