Ozo leuke kleding
Image default
Huishoudelijk

Wasmiddel zonder parfum en kleurstoffen

Neutraal wassen met Klok | Ecologisch wassen

Wil jij ook graag gewuster omgaan met je eigen huishouden? Dan zet je alvast de 1e stap in de goede richting! Want hoewel we allemaal al netjes ons afval scheiden en bewust proberen om te gaan met het energie verbruik in ons huis, is er één aspect toch wel onderbelicht. En dat is ons huishouden waarmee we ons huis schoonhouden. We hebben het over de schoonmaakmiddelen die we gebruiken voor alles en nog wat. Allesreinigers, schoonmaakmiddelen, wc reinigers, waspoeders en handzeep. Eén gemeenschappelijk feit is dat elk van bovengenoemde in contact komt met ons water. Simpel gezegd: we hebben altijd water nodig om iets schoon te maken in huis. Het ‘vervuilde’ water voeren wij af in onze afvoerkanalen ( gootsteen, badkuip, afvoer ) en al dat water komt terecht in ons drinkwater netwerk en evt. grondwater.

Maar wist je dat traditionele schoonmaakmiddelen minder goed oplosbaar zijn in water waardoor schadelijke stoffen in het water achterblijven? We gebruiken onbewust en onbedoeld al dit soort schoonmaak middelen met goede intenties, maar vervuilen hiermee ons drinkwater wél. De oplossing? Het gebruik van natuurlijk allesreinigers én ecologische schoonmaakmiddelen zoals Klok!

Nieuw: vloeibaar wasmiddel voor de de witte was

Klok produceert al meer dan 100 jaar schoonmaakmiddelen vanuit de fabriek in Deventer. Van traditionele zeepproducten toen, tot zeer moderne en slimme natuurlijk schoonmaak producten nu! Wat altijd centraal stond, was de wens om zoveel mogelijk natuurlijke zeep producten te gebruiken dat in symboliek staat met het milieu. Dat is ook terug te zien in de vloeibaar wasmiddel voor de witte en gekleurde was. De vloeibaar wasmiddelen van Klok zijn zo ontwikkelt, dat ze een perfect schoon en stralend wasresultaat garandeert én tegelijk volledig vrij is van parfum- en kleurstoffen. Zodoende mag Klok het 0% parfum label gebruiken! Dit is belangrijk voor mensen die een huidaandoening of- allergie hebben, waardoor ze allergisch zijn voor bepaalde stoffen.

De klok wasmiddel voor de witte was bevat bovendien een speciale formule, waarbij het gebruik van conventionele stoffen is beperkt of zelfs uitgesloten. Zodoende mag Klok als merk en fabrikant het EU Ecokeur label dragen. Dit is een bewijs dat Klok duurzame producten in haar assortiment heeft dat een sterk verminderde aanslag heeft op het milieu. Zo zorgt de speciale formule ervoor dat het beter oplost in water, waardoor er veel minder kans op algenvorming ontstaan.

 

XXL groot verpakking wasmiddel met extra voordeel

Speciaal voor grote gezinnen heeft Klok de XXL waspoeder verpakking niet in haar assortiment. Deze grootverpakking wasmiddel is ervoor de witte en gekleurde was en is geschikt voor ca.74 wasbeurten. Dat betekent extra veel voordeel. Bestel nu online voor slechts €19,99 de 4,81kg verpakking, uiteraard óók huidvriendelijk & ecologisch!

Bestel op tijd en voorkom de drukte tijdens de feestdagen

De decembermaand zit vol met feestdagen en hoewel het voor de meeste webshop een zeer cruciale maand is, is het voor postbezorging bedrijven een super drukke periode. Dit kan effect hebben op bestellingen online. Dus ons advies! Wees op tijd met bestellen in de maand december en voorkom teleurstelling dat je bestelling niet op tijd binnen is.

https://www.klok-eco.nl/