Voordelen van een sieraden display

Ozoleukekleding

Elke juwelier weet dat naast een goed en verzorgd uiterlijk, een harmonieuze presentatie op een sieraden display belangrijk is om vertrouwen te creëren en de klant aan te zetten tot kopen. In dit blog leg ik u uit hoe u vakkundig juwelen kunt presenteren en waar u op moet letten bij de presentatie.

Verlichting net zo belangrijk als de juiste sieraden display

Om uw juwelen te laten schitteren, is de juiste verlichting én de juiste sieraden display essentieel. Gebruik bij de presentatie van uw juwelen lampen die in het plafond zijn verzonken om een aangename en onopvallende winkelsfeer te creëren. Gebruik bovendien LED-spots om ervoor te zorgen dat uw klanten hun aandacht richten op de sprankelende sieraden.

Voor elk sieraad een passend display

Of uw juwelen optimaal tot hun recht komen, hangt niet alleen af van de winkelinrichting, maar ook van de keuze van de displays voor de presentatie van uw juwelen. Met de juiste presentatie krijgen uw klanten een idee hoe de sieraden eruit zien voordat ze ze kopen. Bovendien bent u in staat om de sieraden op elk moment opnieuw te combineren en in het juiste licht te zetten.

1. Display voor ringen

Ringen worden meestal in grote hoeveelheden getoond. In het beste geval gebeurt dit op een plat, zwart sieraadinzetstuk voor ringen, dat vervolgens in een sieraad display kan worden opgeborgen. Als alternatief zijn ringhouders ook geschikt om de volle aandacht voor bijzonder waardevolle sieraden te garanderen.

2. Display voor oorbellen

Welke display u ook kiest, met een display voor oorbellen presenteert u de oorbellen vakkundig en zeer duidelijk in de winkelinrichting. Vooral T-vormige oorbelstandaards zijn ideaal, omdat lange oorbellen er gemakkelijk heen en weer kunnen worden bewogen en daardoor het beste tot hun recht komen.

3. Buste voor kettingen en halskettingen

De ketting ziet er het fraaist uit op een kettingstandaard of ketting display. De aanblik wordt pas echt perfect als u een display in de vorm van een buste gebruikt die uw klanten laat zien hoe de waardevolle kettingen zitten wanneer ze gedragen worden.

4. Display voor armbanden

Armbandstandaards zijn geschikt voor de presentatie van armbanden. Op een eenvoudige standaard kunnen meerdere armbanden worden gedrapeerd. Een armbanden display brengt de vaak delicate kettingen in vorm en zorgt met zijn discrete achtergrond voor een perfecte uitstraling.

Conclusie: De sieraden staan bij alle sieraden displays van Nova Sieraden displays op de voorgrond. Check de website voor meer informatie.