Ozo leuke kleding
Image default
Financieel

Vermogensbeheerders die uw doelen centraal stellen leveren u de meeste voordelen op

Heeft u niet voldoende tijd om zelf te beleggen? Of ontbreekt het u aan kennis hiervan? Dan is het een goed idee om vermogensbeheerders te zoeken en een beheerder in te schakelen die bij u past, waardoor u het meeste voordeel uit uw opbouwende vermogen haalt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een online vermogensbeheerder, waarbij uw beleggingen op een geautomatiseerde manier worden beheerd. Echter kunt u hierbij niet eenvoudig terugvallen op een professional die u advies en nuttige informatie geeft. Vermogensbeheerders die op een persoonlijke en menselijke manier uw beleggingsdoelen aanpakken, bieden daarom meer voordelen. Zij hebben oog voor onder meer de risico’s en groeimogelijkheden voor uw vermogen. Bovendien stellen deze vermogensbeheerders uw financiële doelen volledig centraal.

Kies voor deze ervaren speler in de beleggingswereld

Optimix is een vermogensbeheerder die de persoonlijke aanpak van uw beleggingsdoeleinden centraal stelt. Voor hen speelt een persoonlijke service een net zo grote rol als de cijfers, en daar profiteert u dan ook volledig van als u hen inschakelt. Optimix heeft een team van meer dan 40 experts, verdeeld over hun kantoren in Groningen, Amsterdam en Eindhoven. Al sinds 1983 is hun focus onveranderd gebleven: het centraal stellen van de wensen en financiële doelen van de belegger. Inmiddels beheren zij ruim € 2,5 miljard voor enkele honderden vermogende families, DGA’s, stichtingen en instellingen. Zij mogen rekenen op het professionele advies van Optimix en een onvoorwaardelijke persoonlijke service. Ook beleggen de medewerkers van deze organisatie in dezelfde strategieën mee.

Plan een kennismaking in

Laat u tijdens een kennismakingsgesprek informeren door het team van vermogensbeheerders van Optimix in Amsterdam, Groningen of Eindhoven. Hier leert u alles over hun aanpak, basisprincipes en hoe deze u naar het beste resultaat helpen. Bezoek de website van dit bedrijf en lees meer over de mogelijkheden. Na de eerste kennismaking krijgt u een vermogensbeheerder toegewezen die perfect bij uw wensen en doelen past.

https://www.optimix.nl/

Gerelateerde artikelen

De actieve en moderne belastingadviseur nabij Sliedrecht

Een hypotheek afsluiten in Amsterdam verliep nooit eerder zo prettig

Uw financiƫle administratie op orde dankzij een financieel adviseur uit Den Haag