Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

Top 5 schoenenmerken bij smalle voeten

Het spreekwoord luidt niet voor niets: ‘klein maar fijn’. Echter zijn smalle voeten mooi, maar niet altijd heel praktisch bij het uitkiezen van nieuwe schoenen. Wat zijn de top 5 schoenenmerken bij smalle voeten?

 

Het is belangrijk om te weten dat bij het uitkiezen van schoenen vooral wordt gekeken naar de breedtemaat van de voet en je schoenmaat. De volgende breedtematen zijn het meest voorkomend: E, F, G, H, K en M. door het opmeten van de omtrek van je voet oftewel het breedste gedeelte van de bal van je voet, kom je uit op je breedtemaat. Kijk dan online bij jouw schoenmaat en opgemeten voetomtrek welke breedtemaat hierbij hoort. In de online shop van Durlinger zijn de meeste merken volop verkrijgbaar. De top vijf schoenenmerken bij smalle voeten kun je hieronder lezen.

1. Unisa

Dit van oorsprong Spaanse merk biedt geen speciale modellen aan voor vrouwen met smalle voeten, maar net als Paul Green worden deze schoenen al smaller gemaakt voor de fijne voetjes van de trendy, Spaanse vrouwen. Zij bieden voornamelijk enkellaarsjes, sandalen en pumps aan.

2. Paul Green

Dit merk is zeer bekend bij onze Oosterburen in Duitsland. Deze schoenen worden standaard al smaller gemaakt om een ultieme pasvorm te kunnen garanderen en schoenen te fabriceren waarop je probleemloos heel de dag kunt lopen.

3. Ted Baker

Ook dit merk kent van zichzelf al een relatief smalle pasvorm, waardoor vrouwen met smalle voeten ook binnen de schoenencollectie van dit merk hun hart kunnen ophalen. Veel sneakers, laarsjes en pumps vallen onder de collectie van Ted Baker.

4. Gabor

Gabor timmert de laatste jaren stevig aan de weg met hun brede schoenencollectie. Binnen deze collectie is ook plek ingeruimd voor vrouwen met smalle voeten. Hiervoor heeft Gabor onder andere smalle pumps, sneakers en enkellaarsjes binnen hun assortiment die aangeschaft kunnen worden door vrouwen met smalle voeten.

5. Peter Kaiser

Dit merk staat vooral bekend om de mooie dames pumps, die ook geschikt zijn voor dames met (extreem) smalle voeten. Er zijn zelfs speciale modellen bij Peter Kaiser die speciaal ontworpen zijn voor vrouwen met smalle voeten.