Profiteer van vele voordelen als u ervoor kiest om uw boek professioneel te laten drukken

Na een jaar is het boek dat u heeft geschreven eindelijk klaar. Daarom wilt u het laten drukken bij een professioneel bedrijf. Of kiest u er toch voor om een almanak te laten drukken? U kunt daarvoor het beste naar een gespecialiseerd bedrijf gaan. Alleen dan weet u zeker dat het printen van uw boek op een professionele manier gebeurt. Bij een bedrijf als Boeklatendrukken.nl profiteert u van veel voordelen. U ontvangt er professionele begeleiding van A tot Z. Hierbij heeft u persoonlijk contact met een vaste accountmanager. U bent zeker van een vaste prijs, zonder dat er onvoorziene kosten zijn. Verzending en gebruik van online boeken-editor zijn bij de prijs inbegrepen. Reden genoeg dus om een softcover boek te laten drukken door de specialist!

Wat voor soort boek wilt u laten drukken? Bij de specialist kan het!

Bij een specialist kunt u professioneel een boek met zachte kaft laten drukken. Het drukken van uw softcover boek laat u door Boeklatendrukken.nl doen. Dit is een professionele uitgeverij met meer dan 20 jaar specialistische ervaring in het produceren van alle denkbare boeken in allerlei verschillende soorten en maten. Elke oplage is mogelijk. Wat zijn uw wensen voor het boek dat u wilt laten printen of de almanak die u wilt drukken? Wordt het groot of klein? Dik of dun? Met een oplage van 50 stuks of 10.000? Welke wensen u ook heeft, de specialist maakt het mogelijk voor u. Voor elk boek is er immers een passende oplossing.

Kies zelf of u een softcover of hardcover boek wilt laten drukken

U profiteert van allerlei mogelijkheden als u uw boek gaat laten drukken bij een specialist. Een groot deel van de keuzes zijn eenvoudig te maken. Zoals de dikte van het boek en het formaat. Deze worden immers voor een deel bepaald door het boek dat u heeft geschreven of de inhoud van de almanak die u wilt laten drukken. Over andere keuzes moet u misschien wat langer nadenken. Bijvoorbeeld over de kaft van het boek. Laat u het boek printen met een hardcover of laat u het liever drukken tegen een voordelig tarief met een softcover? Bij Boeklatendrukken.nl zijn zowel de hardcoverboeken als softcoverboeken van hoge kwaliteit. Kiest u voor een softcover, dan wordt het boek voorzien van een stevige omslag van sulfaatkartoon. Ook kunt u een extra beschermende laag laten toevoegen.