Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

Online kledinglabels maken

Bij het ontwerpen en produceren van kleding komt soms meer kijken dan je van tevoren had bedacht. Een detail dat soms nog eens wordt vergeten is bijvoorbeeld kledinglabels maken. Kwalitatieve kledinglabels kunnen de kers op de taart zijn bij het realiseren van een kledingmerk. Het kan een kledingstuk in de winkel maken of breken. Je kunt heel eenvoudig online kledinglabels maken. Van de kleuren tot het formaat en het lettertype; je kunt alles geheel naar wens aanpassen. Zorg ervoor dat jouw labels eruit springen en mensen zullen jouw kledingmerk onthouden.

 

Opvallend of toch liever minimalistisch?

 

Met unieke waslabels kun jij mensen over de streep trekken om toch jouw kledingstuk aan te schaffen. Bedenk een grappige of unieke manier om te omschrijven hoe mensen het beste met jouw kledingstuk om kunnen gaan. De waslabels in een opvallende kleur laten maken kan ervoor zorgen dat ze nog meer opvallen. Wil  je juist een simplistisch en/of minimalistisch kledingstuk? Dan kun je ook witte labels met eenvoudige zwarte tekst laten produceren.

 

Naast bovengenoemde labels kun je ook hang tags ontwerpen. Dit is het kaartje dat aan een kledingstuk hangt waarop de maat, het merk en eventueel andere informatie staan, die klanten er af halen als ze het kledingstuk dragen. De hang tag is iets dat men direct ziet in de winkel. Ook dit kun je opvallend en uniek maken door middel van een leuk ontwerp.