Koop hier authentiek speelgoed zoals een Corrolle babypop

Ozoleukekleding

Naast dat u eenvoudig een Corolle babypop bestelt bij deze specialist, koopt u bij Carrabas Speelgoed ook ander speelgoed. Wist u dat u hier aan het juiste adres bent voor authentiek speelgoed? Het speelgoed is duurzaam vormgegeven, zodat uw kinderen spelenderwijs op een veilige manier de wereld ontdekken. In het uitgebreid assortiment vindt u poppen in verschillende varianten, loopwagens en fietsjes, creatief speelgoed, puzzels en spelletjes, knikkerbanen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Al het speelgoed bestelt u gemakkelijk via de webshop. Vervolgens wordt er gezorgd voor een snelle levering, zodat uw kind snel speelt met zijn of haar nieuwe speelgoed! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel in Rotterdam.

In de fysieke winkel kunt u ook terecht voor een Corolle babypop en ander speelgoed

U bent op zoek naar leuk speelgoed voor uw kinderen, maar u koopt het liever in een speelgoed winkel dan online. Zo ontvangt u direct handige tips, persoonlijk advies en de juiste suggesties. Ook dan is Carrabas Speelgoed het adres voor u. Naast dat u een Corolle babypop en ander speelgoed online bestelt, kunt u deze ook in de winkel in Rotterdam kopen. Hier ontdekt en bezichtigt u het gehele assortiment. De winkel ligt nabij het centrum aan de Jonker Fransstraat 99 en is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.30 uur. De speelgoedspecialist kijkt er naar uit om u te ontvangen!

Corolle poppen, zoals de babypop, geschikt voor diverse leeftijden

Heeft u ooit gehoord van de poppen van Corolle? Dit merk heeft prachtige poppen voor iedere leeftijd en ontwikkelingsfase. Zo zijn de ‘Corolle Calin en Tidoo poppen’ van 30 cm geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. De ‘Corolle babypoppen’ zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en de ‘Corolle meisjespoppen’ passen het best bij jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Voor het modebewuste meisje vanaf een jaar of 5 is de ‘Corolle Chérie’ perfect. Een babypop van het Franse merk voldoet aan alle veiligheidseisen die gelden in de landen waar Corolle wordt verkocht. Weet u al welke pop u kiest voor uw zoon of dochter?