Het Citizen horloge voor heren is het eerste horloge van massief titanium

Met in het achterhoofd het idee om continu te blijven innoveren en beter te worden gebruikt Citizen zeer specifieke materialen in haar horloges, en die zijn niet zomaar te koop. Juwelier de Bokx Wijffels heeft een aantal mooie modellen in het assortiment. Het Citizen heren horloge is het eerste merk ter wereld dat het uurwerk volledig uit massief titanium heeft gemaakt. Dit maakt het model zeer licht van gewicht en roestvast. Er is speciaal hiervoor Super Titanium gecreëerd. Dit is vijf keer harder dan roestvrijstaal, met als gevolg dat het een groot draagcomfort heeft en op die manier uw leven aangenamer maakt. Dit merk en diverse andere modellen vindt u bij Juwelier de Bokx Wijffels.

Citizen is het eerste merk met een horloge voor heren dat ecologisch verantwoord levert

Iedereen wil wel een prachtig horloge, maar denken aan het milieu is ook belangrijk. Door producten te kopen van een horlogemerk dat ecologisch verantwoorde horloges maakt, doet u dat ook. Daarvoor gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. Zij zijn het eerste horloge merk dat in 1918 is begonnen en horloges levert waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie. Dit houdt in dat het horloge automatisch opstart op het moment dat het te weinig licht krijgt of als hij in het donker bewaard wordt.

Kies uw Citizen horloge voor heren uit een uitgebreide collectie

Zoekt u al voor langere tijd naar een horloge dat perfect bij u past? Heeft u al een specifiek merk op het oog? Bij Juwelier de Bokx Wijffels vindt u een uitgebreide collectie van diverse merken. Een van de bekendste merken is het Citizen horloge voor heren. Ook van dit merk zijn verschillende versies beschikbaar. De horloges staan bekend om een aantal redenen. Zo maakt het gebruik van een vooruitstrevende technologie die zorgt dat het horloge blijft tikken. Het wordt met een lichtenergie opgeladen, waardoor het een leven lang blijft lopen. De prijs-kwaliteit verhouding van een Citizen horloge, die verkrijgbaar is bij Juwelier de Bokx Wijffels, is hierdoor erg goed.