Een interim inkoper inschakelen tijdens de piekperiode

Ozoleukekleding

Komt er binnenkort een piekperiode aan wat betreft de inkoopactiviteiten in uw organisatie? Dan is het verstandig om een interim inkoper in te schakelen. De drukke periode wordt op die manier een stuk dragelijker voor uw vaste werknemers. Bovendien kunt u de vaste werkzaamheden blijven uitvoeren, zonder dat u ‘minder belangrijke zaken’ vooruit schuift. Een interim inkoper kan dus een waardevolle toevoeging zijn voor uw bedrijf. Maar waar vindt u snel een interim inkoper die niet alleen de gewenste competenties bezit, maar die ook nog eens goed past bij uw organisatie? Het antwoord is simpel: via inkoop detachering! Er zijn natuurlijk tal van detacheringsbureaus, maar als u iemand zoekt voor de inkoop kunt u de detachering het beste overlaten aan een bedrijf als Insinc. Lees verder om te ontdekken wat dit bureau voor u kan betekenen.

De juiste interim inkoper voor uw bedrijf

Het detacheringsbureau Insinc beschikt over een groot netwerk aan allround professionals. Een vereiste waar de professionals op z’n minst aan voldoen bij dit bedrijf, is dat ze zowel individueel als in teamverband uitstekend kunnen opereren. Daarnaast kunt u zelf bepalen wat voor professional u nodig heeft. Kan een junior inkoper de piekperiode al doen vereenvoudigen? Of heeft u een interim CPO nodig om de piekperiode te overbruggen? Wat uw behoeften ook zijn, bij dit bedrijf kunt u allerlei tijdelijke medewerkers inschakelen: van operationeel tot strategisch niveau. Daarbij wordt er ook nauwkeurig op gelet of de interim medewerker in elk ander opzicht past binnen uw organisatiestructuur en -cultuur. U kunt de inkoop detachering dus met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Insinc.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd te werk gaat wanneer je hen inschakelt voor inkoop detachering? Neem dan gerust contact met ze op. De medewerkers leggen namelijk graag aan u uit wat ze voor u kunnen betekenen. U bereikt hen via de contactgegevens op de website.