Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van caps of petten laten borduren

Heeft u en eigen bedrijf in de bouwsector, een fitnessclub of organiseert u de inzet van promoteams voor andere bedrijven? In dit soort situaties kan een geborduurde pet het verschil maken tussen uitstraling en saaiheid. Een pet laten borduren en/of bedrukken kan echter in meer situaties handig zijn. Zo kunt u hiervoor kiezen als er een vrijgezellenfeestje op de agenda staat, als u een carnavalsclub heeft en wilt opvallen of in tal van andere situaties waarin u als ondernemer terecht komt of kunt komen. Maar waarom zou u überhaupt een cap of pet laten borduren? Wat zijn eigenlijk de voordelen van een cap laten borduren of bedrukken? In dit artikel geven we op deze vragen een duidelijk antwoord.

Ervoor zorgen dat uw bedrijf nog meer opvalt

Elke ondernemer wil natuurlijk dat zijn of haar bedrijf zich onderscheidt van andere bedrijven, herkenbaar is en goed opvalt in de massa. Er zijn diverse manieren om dit te doen, zoals bedrijfsbusjes laten bedrukken of kiezen voor bedrukte werkkleding met het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam erop. Een efficiënte manier om veel impact te maken, is door uw medewerkers een cap te laten dragen waarop de naam van het bedrijf en/of een logo zijn weergegeven. Petten vallen erg op, zeker als uw medewerker veel met anderen praat, en zorgen ervoor dat veel meer mensen in contact komen met uw bedrijf. Op termijn leidt dat tot meer naamsbekendheid en een potentieel grotere klantenkring.

Uw personeel is voortaan goed herkenbaar

Als uw personeelsleden rondlopen in dezelfde soort kleding en dezelfde caps dragen, zijn ze voor anderen een stuk herkenbaarder. Dat heeft uiteindelijk een positief effect op de naamsbekendheid van uw bedrijf. Tegelijk zorgt het dragen van dezelfde kleding en/of caps ervoor dat uw medewerkers onderling meer teamgevoel krijgen. Wanneer mensen dezelfde kleding dragen (zoals een cap) voelen ze zich gelijkwaardiger en gaan ze onderling vaak respectvoller met elkaar om. Iedereen ziet er immers hetzelfde uit. Dat creëert niet alleen in visuele zin meer eenheid, maar ook in psychisch-sociaal opzicht voelt uw personeel zich saamhoriger.

Veel mogelijkheden qua ontwerp

Aantrekkelijk aan het laten borduren van petten is dat u als opdrachtgever veel mogelijkheden heeft. Nagenoeg elk ontwerp, tekst of slogan kan vandaag de dag op een cap geborduurd worden. Kleurenvariatie, eigen vormen en stijlen zijn hierbij allemaal mogelijk om te laten uitvoeren. Dus wat uw wensen als ondernemer ook zijn, eigenlijk is niets op dit gebied onmogelijk! Zo kunt u in plaats van voor caps bij diverse kledingdrukkers ook kiezen voor het laten borduren van mutsen of hoeden. Mutsen laten borduren is ideaal als u een bouwvakkersbedrijf heeft, om uw personeel iets warms te geven voor de koude herfst- en wintermaanden. Hoeden zijn leuk om als cadeautje vlak voor de zomervakantie aan uw personeel te geven.

Zowel kleine als grote bestellingen zijn mogelijk

Het kan zijn dat u slechts een handjevol caps nodig heeft voor het organiseren van een vrijgezellenfeestje. Bij drukkers van caps is het dan mogelijk om een kleien bestelling te doen. Zelfs één afzonderlijke en zelfontworpen cap bestellen, naar eigen wens geborduurd, behoort tot de mogelijkheden. Relatief gezien is het ontwerpen en betellen van één pet echter wel duur. Een stuk voordeliger wordt het, wanneer u ervoor kiest om een bulkbestelling te plaatsen bij een drukkerij voor kleding en caps. Doordat u bijvoorbeeld 50, 100 of 300 caps bestelt, krijgt u een aantrekkelijke korting op de stukprijs van uw caps. Het is aan te raden om, voordat u direct online gaat bestellen, bij grote bestellingen een offerte op maat aan te vragen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent qua kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.