Ozo leuke kleding
Image default
Mode en Kleding

De meest handige tas om mee te nemen als je een baby hebt

De meest handige tas om mee te nemen als je een baby hebt

Je bent er waarschijnlijk al achter, maar als je een baby hebt dan kun je niet meer even snel de deur uitstappen. Je moet aan van alles denken! Even snel je schoenen aan en naar de winkel wippen is niet meer zo makkelijk.

Zelfs een tripje naar de winkel is dus eigenlijk een kwestie van plannen. Je kindje moet een schone luier en waarschijnlijk andere kleding aan. Sokjes, schoentjes en een jas niet vergeten natuurlijk. Dan is je baby klaar om te gaan, maar dan ben je nog niet klaar!

Een baby kan spugen, de luier vies maken, honger krijgen of gewoon huilen omdat je baby er geen zin meer in heeft, of gewoon moe is. Voor al deze dingen heb je thuis vast een oplossing, maar hoe doe je dat onderweg?

Wat is een handige tas voor babyspullen?

Als moeder heb je namelijk niet altijd meer 2 handen vrij om gemakkelijk in een tas te kunnen rommelen. De tas moet dus groot genoeg zijn, maar ook overzichtelijk.

Een luiertas heeft handige vakken en vaak ook handige extra’s om alles bij de hand te hebben, maar ook om bijvoorbeeld een fles warm te houden. Soms kan een reguliere luiertas echter te klein zijn om alles mee te nemen. Vooral als je baby nog erg klein is. Een schooltas meiden is dan geen gekke keuze! Deze hebben vaak meer ruimte en beschikken ook over handige vakken om je tas netjes en georganiseerd te houden.

Heb je een kleinere luiertas waar niet alles in past, maar vind je een schooltas net iets te veel van het goede? Dan kun je ook je luiertas combineren met een clutch tas om zo toch alles mee te kunnen nemen. Als je baby al iets ouder is, kan een clutch tas soms ook volstaan voor alle spullen.

Niet vergeten als je met je baby van huis gaat

Voordat je met je baby de deur uitstapt moet je jezelf eigenlijk een aantal vragen stellen. Hoe lang ga je bijvoorbeeld weg? Heeft je baby al gepoept en krijgt de baby honger tijdens jullie uitje?

Moet er een speentje mee, of misschien een knuffelbeer voor als de baby moe is of gewoon even moet huilen?

Heb je een luiertas? Dan zit hier vast een matje in om de baby te verschonen. Maak je gebruik van een ander soort tas, denk dan zelf aan een matje!