Altijd passend advies als u een adressenbestand aanschaft

Gaat u binnenkort beginnen met de nieuwe marketingcampagne voor uw organisatie? Gaat het om een belcampagne? Of over een direct mailing? Dan heeft u natuurlijk een actueel adressenbestand nodig. Als het gaat om een campagne in de industrie, bouw of facilitaire dienstverlening, bent u bij Wolting Marketing Support aan het juiste adres. Zij helpen u aan een adressenbestand dat meerdere malen per jaar wordt geüpdatet. Hierin vindt u de juiste contactpersonen en vaak specifieke doelgroepinformatie. Uiteraard ontvangt u deskundig advies bij de aanschaf van de adresbestanden. Zij weten als geen ander dat het kopen van een adressenbestand niet over een nacht ijs gaan en u hier een weloverwogen keuze in wilt maken.

Maak kennis met de voordelen van het kopen van een adressenbestand

U weet toch ook dat een uitstekend adressenbestand van groot belang is voor het succes van een campagne. Overweegt u adresbestanden te kopen? Dan wilt u natuurlijk meer weten over de voordelen die u krijgt bij een specialist als Wolting Marketing Support. Allereerst wordt de database meerdere malen per jaar geüpdatet, zodat u altijd een actueel bestand in handen heeft. Daarnaast voldoen de adresbestanden aan de richtlijnen van de huidige privacywetgeving en kan het adressenbestand ingezet worden voor herhaaldelijke mailingen. Bovendien kunt u bij deze specialist terecht voor meerdere diensten, zoals telemarketing en marktonderzoek, die in combinatie ingezet kunnen worden. Hiermee wordt uw campagne zeker een succes.

Maak een weloverwogen keuze bij de aanschaf van een adressenbestand

U bent er helemaal klaar voor om nieuwe klanten te werven met uw nieuwe marketingcampagne. Alles staat klaar, maar één ding ontbreekt nog: het adressenbestand van de doelgroep. Waar gaat u dit kopen? Als u hier naar op zoek gaat, merkt u al snel dat er veel aanbieders zijn. Het is belangrijk dat u niet zomaar een aanbieder kiest, want een goed adressenbestand kan het verschil maken voor een campagne. Een specialist als Wolting Marketing Support helpt u met het uitdenken van een campagne en aan een gedegen adressenbestand in de bouw, industrie en facilitaire dienstverlening. Bovendien zijn zij op de hoogte van alle ins en outs rondom dit onderwerp.